Ankaragücü ligde Trabzonspor'u evinde 2010'dan beri mağlup edemiyor!

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı - lacivertliler ligde oynadığı ve ev sahibi olduğu karşılaşmalarda Karadeniz temsilcisini en son 2010 yılında mağlup etmişti.

Ankaragücü ligde Trabzonspor'u evinde 2010'dan beri mağlup edemiyor!

Trendyol Süper Lig'de 19. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın kritik mücadelelerinden birisi başkentte oynanacak. Başkentin sarı - lacivertli takımı MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'ndaki mücadele 6 Aralık Cumartesi (Bugün) saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Burak Şeker düdük çalacak.

ANKARAGÜCÜ EVİNDE YÜZÜ TRABZONSPOR'A KARŞI 2010'DAN BERİ GÜLMÜYOR

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı son galibiyetini 2010 yılında aldı. O dönem henüz yıkılmamış olan Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda Süper Lig'in 32. haftasında 1 Mayıs 2010'da oynanan mücadelede MKE Ankaragücü, bordo - mavili rakibini 6. dakikada Njitap Geremi'nin asistinde Robert Vittek'in golü ile buldu.

MKE ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR ARASINDAKİ SON 5 MAÇ

Son olarak MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Diğer 4 karşılaşma da 1'i Ziraat Türkiye Kupası 3'ü Süper Lig olmak üzere MKE Ankaragücü 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Başkent ekibinin aldığı tek galibiyet Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin kapısını açan evinde oynadığı ve 3-1 biten çeyrek final karşılaşması oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER