Ankaragücü İskenderunspor'u 3-1 mağlup etti!

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçına İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Ankaragücü İskenderunspor'u 3-1 mağlup etti.

Ankaragücü İskenderunspor'u 3-1 mağlup etti!

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi İskenderunspor ile karşı karşıya geldi.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

ilk pozisyon TFF 2. Lig temsilcisiden geldi. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda İskenderunspor ön direkte kafa vuruşunu yaptı auta gitti.

15. dakikada Başkent temsilcisi penaltı kazandı. Ceza sahasına sağdan giren Kitsiou, İskendurunsporlu Ali'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi.

Penaltıda topun başına geçen Rijad Bajic, sol köşeye vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Ankaragücü 16. dakikada karşılaşmada 1-0 öne geçti.

22. dakikada İskenderunspor, Kutay ile skora yeniden denge getiren golü kaydetti. Sağ taraftan kullanılan kornerde savunmadan seken topu yayın gerisinde bulunan Ahmet kontrol edip ceza sahasının sağına doğru sürdü ve içeriye ortaladı. Arka direkte boş kalan Kutay kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

33. dakikada Chatzigiovanis ceza sahasının sağından içeri ortaladı. Kale önünde topa röveşata ile vuran Bajic'in şutunu kaleci müthiş bir kurtarışla kornere çeldi.

İlk yarıda iki takımında gol girişimleri olsa da başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

MKE ANKARAGÜCÜ 3--1 GALİBİYET ELDE ETTİ!

Karşılaşmanın ikinci yarısında 68. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun golü ile skor 2-1'e yükseldi. İlerleyen dakikalarda heyecan artarken 75. dakikada Anastasios Haciyovanis'in golü ile MKE Ankaragücü 3-1 ile maçın galibiyetini garantiledi.

Maç 90+4'te sona ererken, Ankaragücü taraftarı galibiyet sevincini yaşadı.

SONRAKİ HABER