Ankaragücü hatıra biletlerini satışa çıkardı

MKE Ankaragücü aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından taraftarlarına hatıra bileti çıkardı.

Ankaragücü hatıra biletlerini satışa çıkardı

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında yaşanan saha olaylarının ardından Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) başkent ekibine 5 maç seyircisiz oynama cezası verildiğini açıklamıştı. Bu kararın ardından MKE Ankaragücü Kulübü seyircisiz oynanacak ilk maç olan Atakaş Hatayspor maçı öncesi hatıra biletlerinin satışa çıkarıldığını açıkladı.

BİLETLER STORE VE TANDOĞAN TESİSLERİ'NDE SATIŞTA

Hatıra biletleri 21 Aralık Perşembe (Bugün) saat 11.00'den itibaren tüm MKE Ankaragücü Store mağazaları ve MKE Ankaragücü Tandoğan Tesisleri'nde 19 lira 10 kuruştan satışa sunuldu. Seyircisiz oynanacak bu 5 maçlık periyotta tribün geliri edemeyecek MKE Ankaragücü Kulübü'ne destek olmak isteyen taraftarlar ve futbolseverler bu hatıra biletini satın alabilecek.

Ankaragücü hatıra biletlerini satışa çıkardı

Biletin üzerinde eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın fotoğrafı ve büyük puntolarla “113 YILLIK ARMA, YIKILACAK SANMA” yazarken alt bölümde “Başkentimizin en büyük sivil toplum kuruluşu, Türk futbolunun asırlık çınarı Ankaragücü'müze hatıra bileti alarak destek olduğunuz için teşekkür ederiz” ifadeleri yer alıyor.

ANKARAGÜCÜ SEYİRCİSİNE GALATASARAY MAÇINDA KAVUŞACAK

MKE Ankaragücü'ne ev sahipliği Eryaman Stadyumu'nda başkent ekibi Atakaş Hatayspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Vavacars Fatih Karagümrük, EMS Yapı Sivasspor maçlarını taraftar desteği olmadan oynayacak. Başkent'in sarı lacivertli temsilcisi 26. hafta oynanacak Galatasaray maçı ile taraftarlarına kavuşacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER