Ankaragücü Hatayspor maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında MKE Ankaragücü ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak mücadelede hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak.

Ankaragücü Hatayspor maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun yapmış olduğu 17. hafta maçlarında görev yapacak hakem atamalarını açıkladı.

Başkent'i Trendyol Süper Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü'nün 21 Aralık Perşembe saat 20.00'de Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ HATAYSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı. İlk bölümü basına açık idmanda sarı - lacivertli ekibin teknik adamı idman öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından yaşanan olaylardan dolayı son derece üzgün olduğunu aktaran Belözoğlu işlerinin kolay olmadığını fakat kaçacak ve çekinecek halleri olmadıklarını sonuna kadar mücadele edeceklerini aktardı.

MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın özgürlüğüne kavuşması durumunda oyuncuların daha çok motive olacaklarını ifade etti. Açıklamaların ardından Belözoğlu yönetiminde MHK Ankaragücü Hatayspor karşısında hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER