Ankaragücü, Giorgi Beridze ile yollarını ayırdı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 26 yaşındaki Gürcü sol kanat oyuncusu ile yolların ayrıldığını duyurdu

Ankaragücü, Giorgi Beridze ile yollarını ayırdı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü resmi twitter hesabından yaptığı açıkamada 26 yaşındaki Gürcü sol kanat oyuncusu ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulüpten resmi açıklama!

Kulüpten yapılan açıklamada '' kulübümüz ile Giorgi Beridze arasındaki sözleşmenin karşılıklı anlaşarak sona erdirilmesi konsunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunar, Giorgi Beridze'ye yeni kariyerinde başarılar dileriz'' denildi.

4 Gol 2 asistlik katkı

Büyük umutlarla transfer edilen Giorgi Beridze, transfer edildiği 2022-23 sezonundan bu zamana kadar 29 resmi maçta görev alırken 20 maçta ilk 11 olarak sahaya çıktı. 4 gol 2 asist üreten Beridze bekleneni veremezken bu sezon sadece 45 dakika süre alabildi ve skor üretemedi. Sol kanat için bu sezon takıma katılan Renaldo Cephas ve Garry Rodrigues ile forma yarışına giremeyen Gürcü sol kanat oyuncusu gözden tamamen düştü.

Beridze için Kocaelispor iddiası

MKE Ankaragücü'nden ayrılan Beridze için yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Beridze, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile anlaştı. Kısa süre içerisinde imzaların atılnası bekleniyor.

SONRAKİ HABER