Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü sezonun ilk maçı için sahaya çıkıyor!

Bu sezon süper ligde Ankara takımı olmamasına üzülen Başkentli taraftarlar bir alt ligde bol derbili bir sezon geçirecek. Ankara'nın 3 takımı bu sezon Süper lige çıkma mücadelesi veren 20 takım arasında yer alacak.

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü sezonun ilk maçı için sahaya çıkıyor!

Trenyol 1. Lig son yıllarda deprem gibi nedenlerden dolayı ligden çekilen takımların yeniden lige geri dönmelerinden dolayı oluşan durum nedeniyle 20 takımla oynanacak. Her hafta 1 takımın bay geçeceği ligde sezon sonunda 3 takım Süper Lige çıkma başarısı gösterecek.

Geçen sezon ligden düşen MKE Ankaragücü bu sezon Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü ile beraber 1. ligde mücadele verecek. Bu kapsamda sezon öncesi hazırlık dönemini tamamlayan ve kadrolarına transferler yapan takımlar ligde oynayacakları ilk maçları beklemeye başladı.

LİGİ ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ AÇACAK

Geçtiğimiz sezonu kötü bir performans göstererek kapatan Ankara Keçiörengücü kadrosuna çok sayıda transfer yaparak verimli bir süreç geçirdi. Mor beyazlılar 1. ligde 2024-2025 sezonunun açılış maçını Sakaryaspor ile Cuma günü oynayacak. Saat 21:00'da başlayacak mücadele ile birlikte aylarca sürecek lig maratonu başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ KOCAELİ DEPLASMANINA GİDİYOR

Ankara'nın ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Gençlerbirliği yeni sezonun ilk maçını Kocaelispor ile deplasmanda oynayacak. Kırmızı siyahlıların hedefi Cumartesi 21:45'te oynanacak mücadeleden 3 puanla ayrılmak ve yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak olacak.

ANKARAGÜCÜ YENİ SEZONA EVİNDE MERHABA DİYECEK

İddialı başladığı sezonda ligden düşen ve 2 sezon aranın ardından yeniden TFF 1. Lige dönen MKE Ankaragücü yeni sezonun ilk maçına Ankara'da çıkacak. Başkent temsilcisi Şanlurfaspor ile Pazar günü saat 21:45'te karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER