Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü bu hafta galibiyet alamadı

Trendyol 1. ligde mücadele eden Ankara'nın 3 futbol kulübü Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü 2. hafta mücadeleleri için rakipleriyle karşı karşıya geldi. Başken ekipleri arasında sahadan 3 puanla ayrılan takım çıkmadı.

Ankara'nın futbol takımları bu hafta galibiyet alamadı!

Futbolseverler uzun bir aranın ardından yeniden takımlarına kavuşmuş, 2024-2025 futbol sezonu geçen hafta başlamıştı. Başlayan lig heyecanı bu hafta oynanan mücadeleler ile kaldığı yerden devam etti.

Süper Lig'de temsilcisi olmayan Ankara'da taraftarlar bir alt seviye olan Trendyol 1.ligdeki takımlarını desteklemeyi sürdürüyor. Üst lig hedefi kapsamında çalışmalarını sürdüren Ankara takımları bu hafta aldıkları sonuçlar ile şok etti.

3 MAÇTA DA HÜSRAN

Ankara'nın 3 takımı arasında bu hafta 3 puan alan çıkmadı. Ankara Keçiörengücü sahasında Teksüt Bandırmaspor'a 2-1 yenildi. MKE Ankaragücü ise deplasmanda Erzurumspor'a 1-0 yenilirken Gençlerbirliği, evinde Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. 3 Başkent ekibinin oynadığı maçlardan sadece 1 puan çıkması taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

TARAFTARLAR SÜPER LİG'İ İSTİYOR

MKE Ankaragücü geçen sezon Süper Lig'den düşmüş, Gençlerbirliği ise TFF 1.Ligden üst lige yükselememişti. Ankara Keçiörengücü ise 1. ligden düşmekten son haftalarda kurtulmuştu. Takımlarının hatalarından dersler çıkarmasını bekleyen taraftarlar gözlerini ligde oynanacak bir sonraki maçlara çevirdi.

Ankara'nın futbol takımları da kendilerini destekleyen taraftarlarını mutlu edebilmek adına çalışmalarına başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER