Ankaragücü - Gençlerbirliği TSYD Kupası biletleri satışa sunuldu

Ankara'nın iki köklü futbol kulübü bir kez daha karşı karşıya gelecek. Taraftarın ilgisinin yüksek olmasının beklendiği mücadele ile ilgili sabah saatlerinde bir bilgilendirme yapıldı.

Ankaragücü - Gençlerbirliği TSYD Kupası biletleri satışa sunuldu

Aynı stadyumu paylaşan Ankara'nın iki önemli futbol kulübünün yapacağı derbi maçı taraftarlarında günlerdir sonucunu merakla beklediği mücadeleler arasında yer alıyor. Sezon öncesinde her iki takım açısından da önemli bir hazırlık maçı olması beklenen mücadele ile ilgili bilet açıklaması geldi.

TARAFTARLARIN BEKLEDİĞİ AÇIKLAMA GELDİ

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin 2 Ağustos Cuma günü oynayacağı 57. TSYD Kupasının maç biletleri bugün itibariyle satışa sunuldu.

Ankaragücü

Güney Kale Arkası Tribünü 100 TL
Doğu Tribünü 150 TL
VIP Sağ Tribünü 200 TL
VIP Tribünü 400 TL
Loca (Kişi Başı) 600 TL

Gençlerbirliği

Loca 600 TL
VIP 400 TL
Kapalı Sol 200 TL
Maraton 150 TL
Kale Arkası 100 TL

SÜPER LİGE DÖNME HEDEFİ

Yeni sezona Süper Lig parolasıyla çıkacak iki Ankara takımının nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak ediliyor. Ankaragücü yeniden geldiği bir alt ligden geri üst lige dönmek isterken Gençlerbirliği yıllardır dindiremediği Süper Lig hasretini sonlandırmak istiyor.

Gençlerbirliği yeni sezonun ilk maçında Kocaelispor ile deplasmanda, Ankaragücü ise Şanlıurfaspor ile evinde karşılaşacak. Trendyol 1. Lig bu sezon 20 takımla oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER