Ankaragücü Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıkıyor

Süper Lig’in 8. haftasında karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü- Kayserispor maçında görev alacak hakemler açıklandı

Ankaragücü Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, 7 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak maçta Mert Güzenge düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulundan yapılan atamaya göre bu maçta Mert Güzenge’nin yardımcılıklarını da Murat Tuğberk Curbay ile Bilal Gölen yapacak. Maçın 4. hakemi olarak da Emre Kargın atandı.

LİG'İN BAŞINDAN BERİ TEK GALİBİYET

Ankaragücü ligin başından bu yana Sivasspor maçı dışında galibiyet elde edemedi. Bazı spor yorumcuları tarafından yapılan değerlendirmelere göre Ankaragücü'nün fiziksel olarak daha fazla çalışması ve kendini geliştirmesi gerek. En son 30 Eylül'de Galatasaray ile karşı karşıya gelen Ankaragücü 2-1 mağlup olarak maçı bitirmişti.

279649.jpg

EMRE BELÖZOĞLU İLE İLK MAÇ

Geçtiğimiz günlerde Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü, teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile anlaşma sağladığını resmen açıklamıştı. İmza töreninde konuşan Belözoğlu, "Burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas ile birlikte 6 ay çalışmıştı. Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Ankaralı takım 7 haftada 6 puanda kalmıştı. Ankaragücü son olarak da Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Kafkas'la yollar ayrıldı. Bu hafta ise Emre Belözoğlu ve Ankaragücü'nün ilk maçı yapılacak. Taraftarlar yeni teknik direktörle yapılacak maçta umudunu yüksek tutuyor.

emrebelozoglu-03102023-b.jpg

LİG'İN BAŞINDAN BU YANA 6 HALİBİYET 9 YENİLGİ

23 Mart'ta başkent ekibinin başına geçen Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan'da Başakşehir karşısında çıktı. Kafkas'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başında bulunduğu 21 maçta MKE Ankaragücü sadece 6 galibiyet alabildi. Bu 21 maçta sarı-lacivertliler, 6 defa beraberlik ve 9 kez de yenilgi yaşadı.

screenshot-7.jpg

ANKARAGÜCÜ-KAYSERİSPOR MAÇI NEREDE VE NE ZAMAN OLACAK?

Ankaragücü-Kayserispor maçı Ankara'da Eryaman ilçesinde bulunan Eryaman Stadyumunda 7 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak.

SONRAKİ HABER