Ankaragücü, Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Ankara'nın köklü futbol kulüplerinden MKE Ankaragücü, 21 yaşındaki orta saha Cem Türkmen'i renklerine bağladığını duyurdu.

Ankaragücü, Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Ankaragücü, Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı - Ülkemizdeki futbol kulüplerinin transfer süreçleri devam ediyor. Ankara'nın köklü futbol kulübü olan MKE Ankaragücü'nden de yeni transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Yapılan bir son dakika açıklaması ile MKE Ankaragücü'nün Fransa Lıgue 1 ekiplerinden Clermont Foot'dan 21 yaşındaki orta saha Cem Türkmen'i renklerine bağladığı öğrenildi.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

ANKARAGÜCÜ'NE YENİ KAN GELDİ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Clermont forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Cem Türkmen ile sözleşme imzaladığını duyurdu. MKE Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Clermont forması giyen profesyonel futbolcu Cem Türkmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Levent Onuk katılım sağladı." ifadelerine yer verildi.

Sarı lacivertli kulüp sosyal medya hesabından transferi videolu içerik ile duyurdu.

Öte yandan sarı lacivertli başkent temsilcimiz resmi sosyal medya hesapları üzerinden Cem Türkmen'in açıklamalarına da yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER