Ankaragücü Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek MKE Ankaragücü yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Ankaragücü Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sarı - lacivertli ekip Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 3 Aralık Cuma saat 19.00'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, koordinasyona yönelik ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununun ardından pas çalışmasına geçildi. Antrenman gerçekleştirilen taktik çalışma ile son buldu. Ankara ekibi Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak ve zorlu mücadeleyi beklemeye geçecek.

Sarı - lacivertlilerde sarı kart cezalısı Uros Radokovic, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ ÇIKIŞINI DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de 13. hafta deplasmanda Gaziantep FK'yi Alper Uludağ'ın attığı gol ile 1-0 mağlup eden MKE Ankaragücü, Beşiktaş karşısında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

BEŞİKTAŞ MORAL BULMAK İSTİYOR

Beşiktaş ise Trendyol Süper Lig'de oynadığı son Yılport Samsunspor karşılaşmasını Omar Colley'in maçın son dakikalarında kazanmıştı. Fakat siyah - beyazlılar UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde Club Burgge ile oynadığı grup maçta sahadan ağır bir skorla ayrılmıştı. Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER