Ankaragücü Basketbol Bornova Belediye'yi mağlup etti

Türkiye Basketbol Ligi 16. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü İkon Menkul evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 88-83 mağlup etti.

Ankaragücü Basketbol Bornova Belediye'yi mağlup etti

Türkiye Basketbol Ligi 16. hafta mücadeleleri tamamlandı. Başkent ekibi MKE Ankaragücü İkon Menkul evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ETÜ Spor Salonu'nda oynanan mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Ankara'nın sarı - lacivertli ekip periyotta Bornova Belediyesi Karşıyaka'ya 28-21'lik üstünlük sağladı. İkinci periyoda Bornova Belediyesi iyi başladı.

BORNOVA BELEDİYESİ İKİNCİ PERİYOTTA GERİ DÖNDÜ

İzmir ekibi ikinci periyotta ortaya koyduğu iyi oyunla geri dönüş sağladı ve ilk 3 dakikada 7 -0 ‘lık seri yakaladı ve skoru 29 - 28 taşıdı. Periyodun kalan bölümünde ise muhteşem bir çekişme sahne oldu ve ilk yarı 45- 44’lük Bornova Belediyesi Karşıyaka üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü periyotta MKE Ankaragücü İkon Menkul ortaya koyduğu iyi oyunla devreye bir fark geride girdiği maçta 67 - 63 önde gitti. Dördüncü periyotta ise MKE Ankaragücü İkon Menkul benzer bir oyunla bu çeyrekte de rakibine üstünlük kurdu ve maçı 88 - 83 kazanmayı bildi.

Ankara'nın sarı - lacivertli ekibi Bornova Belediyesi Karşıyaka karşısında aldığı galibiyet ile ligdeki 3. galibiyetini aldı fakat son sıradan kurtulamadı.

HAKAN YAPAR'IN ANKARAGÜCÜ KARİYERİ İYİ BAŞLADI

MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Hakan Yapar karşılaşmada attığı 30 sayı ile galibiyetin mimarlarından oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER