Ankaragücü Başkanı Koca: Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz

MKE Ankaraügücü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Koca, "Bu sezon daha önce yasak uygulanan bazı müsabakalarda deplasman yasaklarının kalkmasını

Ankaragücü Başkanı Koca: Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca açıklamalarda bulundu.

Koca'dan deplasman yasağına tepki

Başkan Koca, geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçta yaşanan taraftar olaylarının ardından bu sezon ki maça deplasman taraftarı alınmaması durumuna karşın açıklamada bulundu.

Koca, futbolu güzelleştiren en büyük etken taraftarlardır vurgusu ile Beşiktaş taraftarlarının bu müsabakada deplasman tribününde yer alması gerektiğini ifade etti.

Koca yaptığı açıklamada şu ifadelere verdi:

"Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam.

Futbolu güzelleştiren en büyük etken taraftarlardır.

Gerek milli maçlarda, gerekse ülkemizin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverler, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı vermiştir.

Bu birliktelik; deplasman yasaklarının artık tekrarlanmamak üzere son bulması gerektiğinin en büyük göstergesidir.

Bu sezon daha önce yasak uygulanan bazı müsabakalarda deplasman yasaklarının kalkmasını, ülke futbolumuzun gelişimi adına sevindirici buluyorum.

Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam.

Bu inançla, 3 Aralık tarihinde Ankara’da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz.

Taraftarların takımlarına olan çoşkulu ve tutkulu bağlılığını sonuna kadar göstereceği müsabakanın, ülke futbolunda deplasman yasaklarının artık yaşanmaması açısından da bir milat olacağına inanıyorum."

SONRAKİ HABER