Ankaragücü Başkanı Fırat'tan yeni yıl mesajı

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ankaragücü Başkanı Fırat'tan yeni yıl mesajı

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan İsmail Mert Fırat, Cumhuriyetin 100'üncü Yılını gururla kutladıkları 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken büyük umutlar ve beklentilerle hep beraber yeni bir yıla girdikleri ifade etti.

Başkan Fırat, 2023 yılı acı kayıplar verdikleri deprem afeti ile başladığını ve Türkiye'de derin etkilere sebep olduğunu belirterek, millet olarak zor bir süreç yaşadıklarını ve kenetlendikleri ve birlik beraberliklerini gördükleri de bir yıl olduğunu aktardı.

Ankaragücü Başkanı Fırat, 2024 yılında tüm kötülüklerden uzak oldukları bir yıl geçirme temennisinde bulundu.

İsmail Mert Fırat, yeni yılla ilgili “Yeni yıl; yeni umutlar, hayaller ve dilekler demek” diyerek önlerinde yepyeni bir yıl, ulaşılması gereken yepyeni hedefler olduğunu vurguladı. Fırat, Türkiye için birlik beraberliğin devam ettiği, MKE Ankaragücü açısından da tüm branşlarda, takımların ve sporcuların göğüslerini kabartacak başarılar kazandığı bir yıl diledi.

MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, sözlerine sporcuların, teknik heyetlerin, çalışanların ve omuz omuza her zorluğu birlikte aştıkları, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarların yeni yılını kutlayarak son verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER