Ankaragücü altyapısından sorumlu Ümit Turmuş ile yollar ayrıldı!

MKE Ankaragücü, Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş ile arasındaki sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetti.

Ankaragücü altyapısından sorumlu Ümit Turmuş ile yollar ayrıldı!

Ankaragücü altyapısından sorumlu Ümit Turmuş ile yollar ayrıldı!- Önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek Başkent temsilcimizde A takım ve transfer haberleri kadar altyapıdaki gelişmelerde son günlerde gündemin tartışılan konuları arasında yer alıyor.
Yeni sezona sayılı günler kala kamp programının ikinci etabına Bolu'da devam eden Başkent temsilcisinin altyapısında ise hareketli saatler yaşanıyor.

Altyapıdaki geleceğin yeteneklerinin birer birer Başkent ekibine veda etmesi dikkatlerden kaçmazken Başkent temsilcisinin kamp kadrosunda yer almayan Kaan Çinkaya, Arda Ünvay, Furkan Ceylan da taraftarlar tarafından oldukça merak edilmişti.

Tüm bu gelişmelerin yaşanması "Ankaragücü'nün altyapısında neler oluyor?" sorularını akıllara getirirken flaş bir gelişme yaşandı.

Ankaragücü, Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş ile arasındaki sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetti.

Ankaragücü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüz ile Gençlik Geliştirme Programı Teknik Sorumlumuz Ümit Turmuş arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Ümit Turmuş'a emekleri için teşekkür ediyor ve kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Ankaragücü'nde geçtiğimiz günlerde kulübün 11 yıllık altyapı ve U19 oyuncusu Tunahan Ertuğrul da bir veda mesajı yayımlayarak takıma veda etmişti.

Ankaragüçlüler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER