Ankaragücü 2023'ün son antrenmanını yaptı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü 2023 yılının son antrenmanını Beştepe Tesisleri'nde yaptı.

Ankaragücü 2023'ün son antrenmanını yaptı

Trendyol Süper Lig ekibi ve Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü ligin ikinci yarsındaki ilk maçta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 6 Ocak Cumartesi 19.00'da başlayacak.

Başkent ekibi 4 günlük iznin ardından Trabzonspor maçı hazırlıklarına dün Beştepe Tesisleri'nde yaptığı tek antrenman ile başladı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde yapılan antrenman koordinasyon, ısınma ve koşu çalışması ile başladı. Gerçekleştirilen antrenman devamında 5'e 2 top kapma çalışması ile tamamlandı. Bir süredir sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci ile Atakaş Hatayspor maçında ağır bir sakatlık geçiren ve ameliyat olan Alper Uludağ'ın tedavisine Almanya'da devam edildiği için antrenmana katılamadı.

SARI - LACİVERTLİLER 2023'ÜN SON ANTRENMANINI YAPTI

Başkent ekibi Ankaragücü bugün Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile 2023 yılının son antrenmanını gerçekleştirildi. Antrenman teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirildi. Sakatlıklarını henüz atlatamayan Tolga Ciğerci ve Alper Uludağ bugün ki antrenmana da katılamadı.

MKE Ankaragücü, Trabzonspor ile Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına önümüzdeki günlerde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER