Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı!

6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 ili derinden etkileyen deprem felaketinin üzerinden 1 yıl geçerken Ankara'daki spor kulüpleri anma mesajları yayımladı.

Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı!

Takvimler 6 Şubat 2023'ü saatler ise 04.17'yi gösterirken Türkiye deprem felaketi ile sarsıldı. Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kilis, Elazığ yıkıcı depremi yaşayan iller olurken 81 il yüreğinde acıyı derinden yaşadı ve 11 şehir için seferber oldu.

Felaketin üzerinden tam 1 yıl geçerken Ankara'daki spor kulüpleri, 6 Şubat'taki yıkıcı depremi unutmadı ve sosyal medya hesaplarından anma mesajları yayımladılar.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN “UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ” PAYLAŞIMI

Ankara'yı Trendyol Süper Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü, sosyal medya hesaplarından “ Unutmadık, unutmayacağız” başlığı ile “6 Şubat depreminde yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı!

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN 11 İL SARSILDI, 85 MİLYON YIKILDI PAYLAŞIMI

Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği, sosyal medya hesaplarından 6 Şubat 2023'te meydana gelen 11 ili derinden etkileyen depremle ilgili bir video paylaşarak, “ 11 il sarsıldı, 85 milyon yıkıldı” ifadelerine yer verdi.

Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı! - Resim : 2

HALKBANK, 6 ŞUBAT HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARI RAHMETLE ANDI

Ankara'yı AXA Sigorta Efeler Ligi'nde temsil eden Halkbank ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 6 Şubat Depremi ile ilgili anma mesajı yayımladı.

Mavi - beyazlı ekipin paylaşımında “Asrın felaketinde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, benzer acıların bir daha hiç yaşanmamasını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı! - Resim : 3

ABB FOMGET: ACIMIZ İLK GÜNKÜ KADAR TAZE

Ankara kadın futbolunun öncü ismi ABB Fomget, “Acımız ilk günkü kadar taze” başlığı ile anma mesajı yayımladı.

Ankara'daki spor kulüpleri 6 Şubat'ı unutmadı! - Resim : 4

Kırmızı - beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"6 Şubat 2023 tarihinde Asrın Felaketi olan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Unutmadık, Unutmayacağız!"

Haberankara.com

SONRAKİ HABER