Ankara'da voleybol derbisi nefes kesti! PTT, Karayolları'nı mağlup etti

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde Ankara derbisinde PTT konuk ettiği Karayolları'nı 3-2 mağlup etti.

Ankara'da voleybol derbisi nefes kesti! PTT, Karayolları'nı mağlup etti

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15. hafta kapanış maçı Başkent derbisine sahne oldu. Sultanlar Ligi'nde mücadele eden iki Ankara ekibinin karşılaştığı mücadelde PTT, Karayolları'nı 3-2'lik skorla mağlup etti.

TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan maça PTT, Karayolları'nın karşısına Mirkovic, Merve Tanyel, Savic, Yasemin Özel, Hümay Fırıncıoğlu, Merve Çepni ilk altısı ile çıkarken Karayolları ise PTT karşısına Strunjak, Dilay Özdemir, Ezgi Arslan, Ceren Baysal, Rahimova, Leban ilk 6'sı ile çıktı.

PTT TİE BREAK SETİNDE GÜLDÜ

123 dakika süren ve nefes kesen karşılaşmaya PTT iyi başladı. 25 -20 skor ile Karayolları'na üstünlük kuran PTT maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette benzert bir oyunla karşılık veren Karayolları seti 25-18 kazandı ve skora dengeyi getirdi. Dengeyi yeniden bozacak olan üçüncü sette PTT rakibine büyük bir üstünlük kurdu ve seti 25 -15 kazanarak maçta 2-1 öne geçti. Kader setine geçildiğinde ise PTT maçı koparmak, Karayolları ise maçı tie break setine uzatmak için sahadaydı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan seti Karayolları 25-23 kazanmayı bildi ve maçı tie break setine taşıdı. Tie break setinde PTT 15-12, maçta ise 3-2 kazandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER