Ankara'da Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun organize ettiği Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası, Ankara'da yapıldı. Yapılan şampiyonaya ilişkin önemli açıklamalara yer verildi.

Ankara'da Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun (TÖSSFED) organize ettiği Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası, Başkent Ankara'nın ev sahipliğinde yapıldı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Eryaman semtindeki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin atletizm sahasında yapılan şampiyonaya ilişkin açıklamada bulunan TÖSSFED Başkanı Birol Aydın, önemli ifadelere yer verdi.

‘’ÜRKİYE'MİZİ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA TEMSİL EDECEK‘’

TÖSSFED Başkanı Birol Aydın yaptığı açıklamada "Ankara'ya 81 ilinde birinci olarak seçilip gelen sporcularımız Türkiye şampiyonluğu için yarışıyor. Gülle, cirit, disk atmada burada kıyasıya bir mücadele var. İnşallah buradan seçilen sporcularımız da milli takımlarımız oluşturacak ve Türkiye'mizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil edecek." şeklinde konuştu.

Ankara'da Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi

Atletizm Teknik Kurul Başkanı Dr. Leman Elmas da şampiyonayı güzel bir ortamda gerçekleştirdiklerini belirterek, "Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası'na 43 sporcumuz başvurmuştu fakat bazılarının sağlık problemlerinden dolayı 32 sporcumuz yarıştı. Sporcularımız gülle, cirit ve disk atma branşlarında dereceye girmeye çalışıyorlar. Bu müsabakanın sonucunda baraj derecelerini geçen sporcularımız Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil edecekler." değerlendirmesinde bulundu. Özel Sporcular Atmalar Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda kategorilerine göre birincilik kazanan sporcular ise tebrik edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER