Ankara takımlarının Trendyol 1. Lig'de erteleme programı belli oldu

Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün Trendyol 1. Lig'de ertelenen 16. hafta karşılaşmaları ile hemen sonrasında oynanacak 17. hafta karşılaşmalarının programı belli oldu.

Ankara takımlarının Trendyol 1. Lig'de erteleme programı belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın son düdüğü ile yaşanan olaylar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) liglerin süresiz olarak ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplanarak dün Trendyol Süper Lig'in 16 ve 17 hafta programlarını açıklamıştı. TFF bugünde Trendyol 1. Lig'de 16 ve 17 hafta programlarını açıkladı.

16. HAFTA GENÇLERBİRLİĞİ SALI DEPLASMANDA, KEÇİÖRENGÜCÜ ÇARŞAMBA EVİNDE

Buna göre 16. haftada Gençlerbirliği deplasmanda Bitexen Giresunspor ile 19 Aralık Salı saat 17.00'de Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ankara Keçiörengücü evinde Teksüt Bandırmaspor ile 20 Aralık Çarşamba saat 14.00'te Aktepe Stadyumu'nda karşılaşacak.

17. HAFTA PROGRAMI

Trendyol 1. Lig'de 17. hafta Gençlerbirliği ile Tuzlaspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. 23 Aralık Cumartesi saat 13.30'da Başkent temsilcisi Eryaman Stadyumu'nda İstanbul'un köklü ekibi Tuzlaspor ile 3 puan için zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Ankara Keçiörengücü ise 17. haftada İzmir'de olacak. Ankara'nın eflatun - beyazlı takımı İzmir'in köklü takımı ile karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak Altay - Ankara Keçiörengücü karşılaşması 24 Aralık Pazar saat 19.00'da başlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER