Ankara takımlarının bu hafta yüzü gülmedi

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ile Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiören gücü haftayı galibiyet alamadan tamamladı.

Ankara takımlarının bu hafta yüzü gülmedi

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de 14. hafta oynanan 19 maç ile tamamlandı. Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü zorlu mücadelede Eryaman Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırladı. 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği, Erzusumspor deplasmanındayken Ankara Keçiörengücü ise Aktepe Stadyumu'nda Sakaryaspor'u ağırladı.

İlk olarak 2 Aralık Cumartesi Ankara Keçiörengücü ile Sakaryaspor Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Eflatun - beyazlılar karşılaşmanın 4. dakikasında Melih İnan'ın attığı golle 1-0 öne geçse de skoru koruyamadı ve 24 ile 72. dakikada Del Valle ve 90+2. dakikada Ndlovu'nun attığı gollerle Sakaryaspor'a 3-1 mağlup oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ LİGDE 6. BERABERLİĞİNİ ALDI

3 Aralık Pazar günü ise Gençlerbirliği, Kazım Karabekir Stadyumu'nda Erzurumspor FK karşısına 3 puan için sahaya çıktı. Karşılaşma Erzurumspor'un 39. dakikada Eren Tozlu ve Gençlerbirliği'nin 80. dakikada Musa Çağıran'ın ile bulduğu karşılıklı goller ile 1-1 berabere tamamlandı.

ANKARAGÜCÜ GALİBİYETİ KAÇIRDI

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma Ankaragücü'nün 22. dakikada Ali Sowe ve 74. dakikada Beşiktaş'ın Alex Oxlade - Chamberlain'in ile bulduğu gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

SONRAKİ HABER