Ankara takımlarının bu hafta oynayacakları maçların hakemleri belli oldu

Ankaralı futbol tutkunlarının büyük bir hevesle takip ettiği liglerde maçlar hız kesmeden oynanmaya devam ediyor. TFF tarafından yapılan açıklama ile Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler duyuruldu.

Ankara takımlarının bu hafta oynayacakları maçların hakemleri belli oldu

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de son haftalara yaklaşıldıkça maçlarda yaşanan heyecan artıyor. Büyük mücadelelere sahne olan maçlara taraftarlarda büyük ilgi gösteriyor. Ülkemizin bir çok şehrinde olduğu gibi Başkent Ankara'da da futbolseverler destekledikleri takımların maçları ile ilgili yaşanılan gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ankara takımlarının bu hafta oynayacakları maçların hakemleri belli oldu

ANKARAGÜCÜ KUPADAN MORALLİ DÖNDÜ

Sezon boyunca bazı haftalar iyi, bazı haftalar kötü bir performans sergileyen Ankaragücü kayıpsız gittiği Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu mutluluğunu lige de yansıtmak isteyen Başkent ekibi bu hafta oynayacağı maçta evinde İstanbulspor ile karşılaşacak. Bu sezon ligin son sıralarından kurtulamayan İstanbulspor karşısında 3 puan almak isteyen Ankaragücü ev sahibi olmanın avantajı ile çıkacağı maçı kazanmak istiyor. Ankaragücü taraftarının yoğun ilgi göstermesinin beklenildiği maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu oldu.

Ankara takımlarının bu hafta oynayacakları maçların hakemleri belli oldu - Resim : 2

GENÇLERBİRLİĞİ VE ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ ÜST SIRALARI İSTİYOR

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden 2 Ankara takımı olan Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü de düşme hattı ile aralarındaki puan farkını açarak ligin orta sıralarından üst sıralarına yükselme hesapları yapıyor. Bu kapsamda Ankara Keçiörengücü'nün 2 Mart Cumartesi günü deplasmanda saat 13:30'da oynayacağı mücadeleyi Furkan Aksuoğlu, Gençlerbirliği'nin 4 Mart Pazartesi günü evinde saat 14:00'da Astor Enerji Şanlıurfaspor ile oynayacağı mücadeleyi hakem Ömer Tolga Güldibi yönetecek.

SONRAKİ HABER