Ankara takımları haftayı parçalı bulutlu tamamladı

Trendyol Süper Lig'de 17'inci, Trendyol 1. Lig'de 16'ıncı hafta mücadeleleri geride kalırken Ankara takımları haftayı 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet ile tamamladı.

Ankara takımları haftayı parçalı bulutlu tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı erteleme kararı ile Trendyol Süper Lig'de 17. hafta maçlarının oynanması ile hafta tamamlanırken Trendyol 1. Lig'de maç günleri de bir ertelenme yaşansa da fikstür de bir değişiklik olmadı ve 16. hafta maçları oynandı. Bu hafta Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor ile Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Bitexen Giresunspor ile Ankara Keçiörengücü ise Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi.

ANKARAGÜCÜ İLE HATAYSPOR ARASINDA SESSİZ MAÇ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden başkent temsilcisi MKE Ankaragücü evinde Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi. MKE Ankaragücü karşılaşmanın 16. dakikasında Riad Bajic ile penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUANI SON DAKİKADA ALDI

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden ve Süper Lig'e yükselmek için mücadele eden Gençlerbirliği deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar mücadele üstün bir sergilese de golü 89. dakikada Amilton'un ayağından buldu. Gençlerbirliği'de tıpkı Ankaragücü gibi penaltı atışından yararlanamadı. 3. dakikada Rahman Buğra Çağıran'ın kullandığı penaltıyı kaleci kurtardı.

KEÇİÖRENGÜCÜ ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA MAĞLUP OLDU

Bir diğer Trendyol 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü evinde Teksüt Bandırmaspor'u konuk etti. Eflatun - beyazlılar, karşılaşmada 1-0 öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve ikinci yarıda kalesinde art arda gördüğü goller ile sahadan 3-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER