Ankara Keçiörengücü, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor

Trenyol 1. Ligi ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, yeni sezon kamp hazırlıklarına Bolu Abant bölgesinde yaptıkları antranmanla devam etti.

Ankara Keçiörengücü, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor

Yeni sezonda Trendyol 1 Ligi'nde başarı hedefleyen Ankara Keçiörengücü, Bolu Abant'ta yapılan kamp hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda zorlu kamp aşmasında olan eflatun-beyazlı takım, bugünü yaptığı çift antrenmanla tamamladı.

Antrenman detaylarında idamana koşu ile başlayan Ankara ekibi, ısınma hareketleri sonrasında istasyon çalışması yaptı. Ankara Keçiörengücü takımı, günün geri kalanında yarı sahada çift kale maç yaparak idman programını sonlandırdı.

ihacomtr-d6c17326-3ef3-41f2-a747-961587c14517.jpg

"Her mevkide yeterli oyuncumuz var"

Kamp döneminin ilk etabını, Bolu Abant bölgesinde yaptığı antrenmanla gerçekleştiren Ankara Keçiörengücü'nde takımın teknik patronu Serhat Gülpınar, idman sırasında verdiği ropörtajda "Fiziksel ve mental anlamda oturtmaya çalıştırdığımız oyun sistemini çalışma fırsatı bulduk. Aramıza yeni katılan arkadaşların da gelmesiyle belli bir oyun formatı oluşturmaya çalışıyoruz. Gayet iyi gidiyor çalışmalarımız. Dün bir izin verdik. Bugün tekrar Bolu'nun ikinci aşaması başladı. Bir haftalık süreçte de 3 tane hazırlık maçımız var. Orada da genel itibariyle oyuncu arkadaşlarımızın performansını net bir şekilde görme, takım oyununa adapte olma anlamında hangi oyuncudan ne kadar verim alabileceğimizi görme fırsatımız olacak." dedi.

357420629-740407951424383-6851135647660619006-n-001.jpg

Eksik noktalar tamamlanacak

Teknik direktör Serhat Gülpınar, transfer sorularına ilişkin takımın neredeyse tamamlandığını vurgulayarak, Kamp döneminde yapacakları hazırlık maçları ile kadrodaki eksik bölgeleri belirlemek ve takviyelerde bulunmak istediklerini belirtti.

Takımın bazı noktalarında eksikleri olduğunun altını çizen Gülpınar, "Rotasyon olarak farklı mevkilerde oynayabilecek oyuncularımız da var. İşin açıkçası önümüzdeki bu 3 maçlık, hazırlık periyodunda hangi oyuncudan hangi mevkide ne kadar verim alabileceğimizi göreceğiz. Onların durumuna göre de eksik olan yerlere mutlaka takviyeler yapılacaktır. Ama şu an öyle elzem bir açığımız da yok. Her mevkide yeterli oyuncumuz var." açıklamasında bulundu.

357406300-740407944757717-8362981279844871661-n-001.jpg

Trendyol 1. Ligi'ndeki hedefleri

Teknik Direktör Gülpınar, Trendyol 1. Ligi'ndeki hedeflerine dair yaptığı açıklamalarda "Her şeyden önce sıralamadan ziyade hedef anlamında göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyoruz. Hem savunma anlamında, hem ofansif anlamda ne yaptığını bilen bir takım sahada göstermek istiyoruz. Belli bir oyun planı olan, tribüne gelen taraftarların takımın ne oynadığıyla alakalı bir fikir sahibi olabileceği bir takım görmelerini istiyoruz. Burada içerideki oyuncu grubunun işe ne kadar sarılıp sahipleneceği bence sıralamadaki yeri belirleyecektir. Ama dediğim gibi şu ana kadarki çalışmalar gayet olumlu." ifadelerini kullandı.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER