Ankara Keçiörengücü tek golle Gençlerbirliği'nden 3 puanı aldı!

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Ankara’da Başkent derbisi heyecanı yaşandı. Gençlerbirliği sahasında Ankara Keçiörengücü’ne karşı 1-0 mağlup oldu.

Ankara Keçiörengücü tek golle Gençlerbirliği'nden 3 puanı aldı!

Trendyol 1. Lig’de 7. hafta karşılaşmaları oynanmaya devam ediliyor. Bu hafta Ankara’da Başkent derbisi heyecanı vardı. Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü bu kritik karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Mücadele gücü yüksek olan maçta gülen taraf ise Ankara Keçiörengücü oldu. Sahadan 1-0 galip ayrılan konuk ekip tek golle güçlü rakibinden 3 puanı aldı.

MAÇIN TEK GOLÜ TECRÜBELİ YILDIZDAN

Karşılaşmaya takımlar birbirlerine karşı kontrollü bir futbol ile başladılar. Her iki takım da son haftaların çıkış yapan takımları arasında yer alıyordu. Kıran kırana mücadelelerin sergilendiği maçta ilk yarıda gol sesi 43. dakikada çıktı. Ankara Keçiörengücü’nün son haftalarda iyi performans gösteren tecrübeli yıldızı Mame Diouf yine sahneye çıkarak golünü attı. Bu gol ile Ankara Keçiörengücü ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0 üstünlük ile gitti.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI!

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Gençlerbirliği maça ortak olmak için elinden geleni yaparken Ankara Keçiörengücü rakibine gol imkanı sağlamamak için büyük gayret sarf etti. Heyecanlı bir şekilde geçen ikinci yarıda her iki takım da gol üretemedi. Karşılaşma bu şekilde Ankara Keçiörengücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN SERİSİ SONA ERDİ!

Gençlerbirliği haftalardır gösterdiği iyi performans ile ligde 4. sıraya kadar yükselmişti ama alınan bu mağlubiyet ile Başkent ekibi zirve yarışında yara aldı. Ankara Keçiörengücü ise zirve yürüyüşüne ara vermeden devam ediyor. Ankara Keçiörengücü 12 puana ulaşarak hem Gençlerbirliği’ni geçti hem de ligin ilk sıralarına tırmandı.

Ankara Keçiörengücü gelecek hafta sonu Ankara’da Pendikspor’u konuk edecek. Gençlerbirliği ise deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER