Ankara Keçiörengücü - Şanlıurfaspor maçında saha karıştı oyuncular birbirine girdi

Trendyol 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Ankara Aktepe Stadyumu'nda karşılaştı. Söz konusu karşılaşmada iki takım arasında bir gerginlik yaşanırken ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı.

Ankara Keçiörengücü - Şanlıurfaspor maçında saha karıştı oyuncular birbirine girdi

Ülkemizde futbol maçları hız kesmeden devam ediyor. Sporseverlerin en çok takip ettiği spor dalları arasında yer alan futbol, her karşılaşmada heyecanı doruklara taşıyor. Son olarak Başkent Ankara'nın temsilci kulüplerinden Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor ile karşılaştı.

Trendyol 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Ankara Aktepe Stadyumu'nda karşılaştı.

aw031947-05-001.jpg

MAÇTA GERGİNLİK YAŞANDI

Trendyol 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Ankara Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Ankara Keçiörengücü - Şanlıurfaspor maçında futbolcuların tartışması büyüdü. Bunun üzerine hakem 6 oyuncuya birden kart gösterdi.

aw031947-08-001.jpg

YEDEK OYUNCULAR DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Müsabakanın 60. dakikasında penaltı bekleyen Keçiörengücü futbolcuları, Şanlıurfaspor’lu oyuncuların taç atışı ile topu oyuna sokmasının ardından iki takım arasında gerginlik yaşandı. Yedek oyuncuların da araya girmesi ile tartışma büyüdü.

aw031947-06-001.jpg

Saha içinde yatıştırılan tartışmanın ardından müsabakanın 65. dakikasında hakem Mehmet Türkmen, Şanlıurfasporlu oyuncu Mehmet Yiğit’e kırmızı kart gösterirken, aynı takımdan Toure, Ardaiz, Aydın Bağ ve Keçiörengücü’nden Metin Uçar, Orhan Nahırcı sarı kart gördü. Sarı kartın gösterilmesi araya giren kulüp yetkilileri sayesinde tartışma sona erdi.

aw031947-03-001.jpg

Tartışmada arbede de yaşanırken ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı.

aw031947-01.jpg

Öte yandan Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 2 - 0'lık skorla mağlup etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER