Ankara FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor

Ankara büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. FOMGET’in bu yılki hedefinin şampiyonluk olduğu belirtildi. 8 Eylül Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlara çağrı yapıldı.

Ankara FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor

Taraftarlardan destek istediklerini ifade eden ABB FOMGET Spor Genel Koordinatörü Doğan Kaya artık hazırlıkların tamamlandığını ve maç haftasına girildiğini belirtti.

Amaçlarının galibiyet olduğunu belirten Doğan, bu maçta takıma destek vererek tribünleri doldurarak galibiyeti taraftarlarına hediye etmek istediklerini söyledi.

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk kupasını başkente getiren ve yeni sezonda da şampiyonluk hedefiyle antrenmanlarını sürdüren başarılı futbolcular zorlu maç öncesi Ankaralı taraftara çağrıda bulundu.

Ankara FOMGET yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor

TARAFTARLARDAN DESTEK İSTEDİLER

Takıma yeni katılan futbolcularla daha da güçlendiklerini ve yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini dile getiren ABB FOMGET Spor Genel Koordinatörü Doğan Kaya zorlu maça tüm Ankaralıları şu sözlerle davet etti:

“2024-2025 sezonunun hazırlıklarını tamamladık, artık maç haftasına girdik. Takımımız bu hafta pazar günü Yenikent Osmanlı Stadı’nda şampiyonluk yolundaki önemli bir rakibimiz olan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Amacımız lige galibiyetle başlamak ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını Ankara’ya getirmek. Kızlarımız ve teknik ekibimiz bu maça hazırlıklarını devam ettiriyor. Biz de Ankaralılar olarak bu maçta takımımıza destek verip tribünleri doldurarak galibiyeti hediye etmek istiyoruz”

“İLK MAÇTA BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR”

Ligde şampiyonluk yolunda taraftarın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirten ABB FOMGET Spor Kaptanı Selda Akgöz, “Son antrenmanlarımıza çıkacağız ve çok heyecanlıyız, sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz. Bu önemli ilk maçta bizi yalnız bırakmasınlar güzel bir şekilde oturup izlesinler” diye konuştu.

Cumhuriyetin 100. Yılında şampiyonluk kupasını başkentlilere getiren FOMGET, sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Pazar günü oynanacak maçın adresi Yenikent Osmanlı Stadı olarak ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER