Ankara Drift ve Otomobil Festivali nerede, ne zaman, saat kaçta düzenlenecek?

Drift ve otomobil tutkunlarını sevindirecek bir etkinlik haberine yer verildi. Çeşitli festivallere ilişkin haberler gelmeye devam ederken Ankara'da düzenlenecek olan Yer6 Fest'in ne zaman ve kaç gün süreyle düzenleneceği merak konusu oldu.

Ankara Drift ve Otomobil Festivali nerede, ne zaman, saat kaçta düzenlenecek?

Ankara'da birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen festivaller vatandaşlardan yoğun ilgi görürken yeni etkinlikler için araştırmalar devam ediyor. Ankara'da Drift ve Otomobil Festivali için tarih verilirken otomobil tutkunlarını heyecanlandıran festival detayları merak edildi.

Gölbaşı Belediyesi, ''Yer6 Fest" Otomobil Festivali Gölbaşı'nda!'' duyurusuna yer verirken Haberankara.com okurları için festival detaylarını derledik.

DRİFT VE OTOMOBİL FESTİVALİ NEREDE, NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Gölbaşı Belediyesi'nin de desteğiyle Ankara'da "Yer6Fest" temasıyla "Drift ve Otomobil Festivali" düzenlenecek. Gölbaşı Fuar Alanı'nda 7 - 8 Ekim tarihleri arasında saat 10.00 itibariyle düzenlenecek festivalde sanatçılar da konser verecek. Sosyal aktivitelerin olacağı festivale vatandaşlar davet edilirken festivale katılmak isteyen vatandaşlar için servis hizmeti verileceği de açıklandı.

dirift.jpg

ÜCRETSİZ SERVİS VERİLECEK

Drift ve Otomobil Festivali ile ilgili olarak açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediyesi, ücretsiz servis imkanını da duyurdu. Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ''7 - 8 Ekim tarihlerinde Gölbaşı Fuar Alanı'nda (Oğulbey Mah. Konya Yolu 10. Km) düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük Drift ve Otomobil Festivali’ne; saat: 10.00’dan 22.00’ye kadar her saat başı, Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi ve Mevlana Parkı önünden servislerimiz hareket edecektir.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER