Ankara derbisinde kazanan Halkbank

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftasında Halkbank derbide konuk olduğu Ziraat Bankkart'ı 3 - 2 mağlup etti.

Ankara derbisinde kazanan Halkbank

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftası dev bir mücadeleye tanıklık etti. İki Ankara ekibinin karşı karşıya geldiği mücadelede Ziraat Bankkart evinde Halkbank'ı ağırladı. Mücadele Beştepe'de bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynandı.

Nefes kesen mücadeleye Ziraat Bankkart etkili başladı. Kırmızı - beyazlılar ilk set dengeli geçse de rakibine 25 - 21'lik üstünlük kurdu ve başkent derbisinde ilk seti kazanan taraf oldu. İkinci sette Halkbank aynı skorla Ziraat Bankkart'a üstünlük kurdu ve seti 25 -21 kazanarak maçta dengeyi sağladı. Derbide ve oyunda yaşanan büyük çekişme skora yansımış oldu.

Ankara derbisinde kazanan Halkbank

Yeniden dengeleri bozacak üçüncü sete geçildiğinde ise deplasman ekibi Halkbank güçlü bir oyunla rakibine 25 - 17'lik üstünlük sağlamayı bildi ve 1-0 geriden gelerek karşılaşmada 2-1 öne geçti. Dördüncü sette Ziraat Bankkart tamam mı yoksa devam mı demek için sahaya çıktı. Ziraat Bankkart rakibine büyük bir üstünlük kurarak seti 25 -14 kazanmayı bildi ve maçı tie break setine taşıdı.

Tie break setinde Halkbank 5 sayı farkla Ziraat Bankkart'ı 15 - 10 mağlup etti ve Ankara derbisini 3 - 2 kazanmayı başardı.

HALKBANK 14'TE 14 YAPTI

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde çıktığı 14. maçın tamamını kazanan Halkbank puanını 39'a çıkardı ve Fenerbahçe Parolpara'nın önünde liderliğini sürdürdü.

ZİRAAT BANKKART ÜÇÜNCÜ KEZ MAĞLUP OLDU

Ziraat Bankkart, ligde oynadığı 14. maçında 3. mağlubiyetini aldı. Kırmızı beyazlılar 34 puan ile üçüncülüğünü sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER