Ankara derbisinde Gençlerbirliği'nin konuğu Keçiörengücü

Trendyol 1. Lig'in 13. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü bugün karşı karşıya gelecek.

Ankara derbisinde Gençlerbirliği'nin konuğu Keçiörengücü

Trendyol 1. Lig'in 13. haftası Ankara derbisine sahne oluyor.

Eryaman Stadyumu'nun ev sahipliğinde Ankara'nın köklü ekiplerinden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü 27 Kasım Pazartesi (Bugün) saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT SPOR ve Bein MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada Ömer Tolga Güldibi düdük çalacak. Güldibi'nin yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Mehmet Kapluhan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Semih Kurt olacak.

GENÇLERBİRLĞİ PLAY-OFF POTASINDA

Gençlerbirliği son olarak deplasmanda Adanaspor'u 2-0 mağlup etmiş ve milli araya 3 puanla gitmişti. Kırmızı - siyahlı ekip Trendyol 1. Lig'de oynadığı 12 karşılaşmada ise 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı ve 22 puan ile 5. sırada yer alıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NDE HEDEF GALİBİYET

Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ankara Keçiörengücü, Gençlerbirliği karşısında kazanarak hem derbi galibiyeti almak hem de çıkışını sürdürmek istiyor.

Karşılaşma öncesi Gençlerbirliği'nde gördüğü 3 sarı kart ile Enes Keskin kart sınırında bulunurken Keçiörengücü'nde Orhan Nahırcı kart sınırında bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Gençlerbirliği: Orkun, Musa, Alperen, Yasin, Uğur, Enes, Ensar, Özgür, Oltan, Kayode, M. Yatabare.

Ankara Keçiörengücü: Metin, Özer, Haşim, Arda, Muharrem, Erkam, Orhan, G. Ariyibi, J. Bardhi, M. Camara, M. Dembele.

haberankara.com

SONRAKİ HABER