Ankara Demirspor puansız rakibi Mersin İdman Yurdu'nu elinden kaçırdı!

Nesine 2. Lig’de 5. hafta mücadelesinde Ankara Demirspor kendi sahasında Mersin idman Yurdu’nu konuk etti.

Ankara Demirspor puansız rakibi Mersin İdman Yurdu'nu elinden kaçırdı!

Nesine 2. Lig karşılaşmasında bugün Ankara Demirspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaya mutlak favori olarak çıkan Ankara Demirspor mücadele boyunca skor üretemeyerek 1 puana razı geldi. Rakibini elinden kaçıran taraf olan Ankara Demirspor 0-0 sona eren karşılaşmadan dolayı 2 puandan oldu.

SON VURUŞLAR BAŞARISIZ OLDU

Ankara Demirspor ile Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında maç boyunca etkili olan taraf ev sahibi ekip oldu. Deplasman ekibi daha çok savunmada kalırken Ankara ekibi gol üretmek konusunda sıkıntılar yaşadı. Son vuruşları yapamayan Başkent ekibi bu sonuca razı gelmek zorunda kaldı ve haftayı 1 puan ile kapattı.

FIRSAT TEPTİ!

Ankara Demirspor zayıf rakibi karşısında kaybettiği iki puan ile lig sıralamasında 4. sıraya yükselme şansını da tepti. Puanını 9’a yükselen Ankara Demirspor bu sezon berabere kaldığı maç sayısını da 3’e çıkardı. Henüz ligde mağlubiyet görmeyen Ankara ekibi bundan sonra oynanacak olan maçlara odaklanacak.

MERSİN İDMAN YURDU İLK PUANINI ALDI

Mersin İdman Yurdu ise ekonomik sorunlarla uğraşan bir kulüp olarak ligin zayıf ekiplerinden birisi olarak gösteriliyor. Ankara Demirspor maçına kadar çıktığı tüm maçları kaybeden Mersin İdman Yurdu ilk puanını Ankara Demirspor’dan aldı.

Ankara Demirspor lig mücadelesine gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Karaman Futbol Kulübü maçı ile devam edecek.

SONRAKİ HABER