Ankara Demirspor penaltı atışları ile Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçları kapsamında evinde Mazıdağı Fosfatspor'u konuk eden Ankara Demirspor penaltı atışları sonucunda bir üst tura yükselen taraf oldu. 1-1 biten maç penaltı atışları sonucunda 4-3 bitti.

Ankara Demirspor penaltı atışları ile Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi

2. tur maçları dün başlayan Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün 23 maç oynandı. Ankara takımları bugün sahaya çıkarken bu takımlardan biri de Ankara Demirspor oldu. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadale eden Ankara Demirspor Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselen takımlar arasında yer almayı başardı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatmada da gol sesi çıkmayınca maç penaltı atışlarına gitmişti. Penaltı atışlarında 4-3'lük skorla bir üst tura çıkan takım Ankara Demirspor oldu.

ANKARA DEMİRSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 3. TURA YÜKSELDİ!

Bugün saat 14:00'te başlayan maçta Ankara Demirspor bir üst tura çıkmak için evinde Mazıdağı Fosfat Spor'u konuk etmişti. Maçta ilk golü ev sahibi takım bulurken 18. dakikada Ali Efe Çördek'in ayağından gelen gole karşılık 41. dakikada geldi. Mehmet Ali Bakar'ın ayağından bulduğu golle Mazıdağı Fosfat Spor maçta skoru 1-1'e taşırken maç bu skorla sona erdi.

Maçın berabere bitmesi üzerine uzatma oynanırken uzatmanın ilk ve ikinci yarısında da gol sesi gelmeyince 120 dakikalık maç penaltı atışlarına taşındı. Penaltı atışlarında gülen taraf ev sahibi Ankara Demirspor oldu. Ankara Demirspor 4-3'lük skorla Ziraat Türkiye Kupası 3. tura çıkan taraf olmayı başardı.

SONRAKİ HABER