Ankara Demirspor - Mazıdağı Fosfatspor maçı ne zaman, hangi kanalda, bugün saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçları başlarken taraftarlar büyük bir heyecanla takımlarının maçlarını beklemeye başladılar. Ankara Demirspor - Mazıdağ Fosfatspor maçı bugün ne zaman, saat kaçta, nerede?

Ankara Demirspor - Mazıdağı Fosfatspor maçı ne zaman, hangi kanalda, bugün saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanmak için mücadele eden takımlar arasında 1. grup maçları sonucunda beklenen 2. grup maçları için beklenen tarih geldi. Galibiyet elde ederek bir üst tura çıkan takımlar arasında yapılacak olan 2. grup maçları kapsamında bugün Ankara Demirspor takımı Mazıdağ Fosfatspor ile mücadele edecek.

ANKARA DEMİRSPOR - MAZIDAĞ FOSFTASPOR MAÇI NE ZAMAN, BUGÜN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankara Demirspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçı kapsamında Mazıdağ Fosfatspor ile karşı karşıya gelecek. Maç saat 14:00 itibariyle başlayacak. 2. tur maçları bugün oynanacak olan 3 maçla start alacak. İlk maç saat 13:00 itibariyle Adıyaman FK-Afyonspor arasında oynanacak. Saat 14:00 itibariyle ise Ankara Demirspor - Mazıdağ Fosfatspor ekipleri karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankara'yı temsil eden takımlar arasında yer alan Ankara Demirspor ekibi, Mazıdağ Fosfatspor takımına karşı avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Bugün kupa maçına çıkacak bir diğer Ankara ekibi ise Etimesgut Belediyespor olacak. Etimesgut Belediyespor ise evinde Şırnak Petrolspor ekibini ağırlayacak. Maç 14:00 itibariyle başlarken canlı yayın bilgisine ise yer verilmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER