Ankara Demirspor İstanbul deplasmanından galibiyet ile dönüyor!

Nesine 2. Lig’de mücadele eden Ankara Demirspor deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya geldi.

Ankara Demirspor İstanbul deplasmanından galibiyet ile dönüyor!

Nesine 2. Lig’de 4. hafta karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Bu ligde Ankara’yı temsil eden ekiplerden olan Ankara Demirspor bu hafta İstanbul deplasmanındaydı. İstanbul ekiplerinden Beyoğlu Yeni Çarşı’ya konuk olan Ankara Demirspor sahadan 3 puan ile ayrılan ekip olmayı başardı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Beyoğlu Yeni Çarşı ile Ankara Demirspor karşılaşmasında mücadele gücü üst düzey bir performans ortaya konuldu. Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar avantaj sağlayacakları golü bulmak işçin önemli pozisyonlar ürettiler ama gol sesi çıkmadı. Her iki teknik ekip de ikinci yarı için planlamalarını değiştirerek mücadelenin ikinci yarısına başladılar.

RAKİP 10 KİŞİ KALINCA İŞLER KOLAYLAŞTI

Tam bir taktik savaşına dönen karşılaşmada sabırlı olan ve sinirlerine hakim olan taraf maçı koparmayı başardı. Ankara Demirspor için maçın kurulma anlarından birisi ise 76. dakikad aoldu. Bu dakikada Beyoğlu Yeni Çarşı’dan Adem Doğan maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Kalan dakikalarda 10 kişilik rakibinin üzerinde baskı kurmayı başarabilen Ankara Demirspor’un aradığı gol ise gecikmedi.

Dakika 80’de Ankara Demirspor’un kazandığı penaltıyı Güney Tutcuoğlu gole çevirerek skoru 1-0 yaptı. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan Ankara Demirspor bu sonuç ile hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu. Böylece Ankara Demirspor çok kolay olmayan bir deplasmandan 3 puan ile dönmeyi başardı.

Ankara Demirspor’un Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında almış olduğu 3 puan ile ligdeki puanı 8 oldu. Başkent temsilcisi gelecek hafta Yeni Mersin İdman Yurdu’nu sahasında konuk edecek.

SONRAKİ HABER