Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK'yi tek golle geçti!

Nesine 2. Lig’de bulunan Başkent temsilcilerinden Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK ile karşı karşıya geldi.

Ankara Demirspor deplasmanda Karaman FK'yi tek golle geçti!

Nesine 2. Lig’de 6. hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ankara temsilcilerinden Ankara Demirspor bu hafta Karaman FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ankara Demirspor’un ligin üst sıralarına tırmanmasını sağlayacak 3 puanı kazanma arzusu maç boyunca sahaya yansıtıldı.

İLK YARIDA KONTROLLÜ OYUN

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergilemeyi tercih ettiler. Bu mücadelede Ankara ekibi rakibine kıyasla daha iyi performans ortaya koydu. Maçta ilk yarıda her iki takım da bazı gol pozisyonları üretseler de bunlar gole çevrilemedi. Bunun neticesinde de ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi. Bunun üzerine takımlar planlarını ikinci yarıya yansıttılar.

İKİNCİ YARIDA MAÇI ANKARA EKİBİ KAZANDI

Mücadelenin ikinci yarısında Ankara Demirspor savunma güvenliğini riske etmeden rakibinin üzerine gitmeyi başardı. Ancak maçın kırılma anı karşılaşmanın 52. dakikasında yaşandı. Mücadelede 52. dakikada Karaman FK futbolcusu Sabrican Vural kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Karaman FK bu dakikadan sonra karşılaşmaya 10 kişi devam etti.

Ankara Demirspor karşılaşmanın geri kalan kısmında bariz bir şekilde üstünlüğünü rakibe kabul ettirdi. Beklenen gol ise dakika 80’de geldi. Kadir Kaya atmış olduğu gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Ankara Demirspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ankara Demirspor deplasmandan almış olduğu 3 puan ile ligdeki puanını 12’ye yükselterek 6. sıraya yerleşti. Ankara ekibi bir sonraki hafta Belediye Derince Spor’u Ankara’da konuk edecek.

SONRAKİ HABER