Ankara debisinin top toplayıcıları Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'ndan

Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanan Ankara derbisinde top toplayıcı görevini Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nın alt yapısında top koşturan kız çocukları yaptı.

Ankara debisinin top toplayıcıları Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'ndan

Trendyol 1. Lig'in 13. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü dün akşam Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Play-off mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında takımlar 82. dakikada Kayode ve 88. dakikada Bardhi'nin penaltıdan attığı gollerle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Mücadelede dikkatleri çeken durumlardan birisi top toplayıcı çocuklar oldu. Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile beğenileri toplayan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nın alt yapı oyuncuları bu zorlu karşılaşmada top toplayıcı görevini üstlendiler.

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nın alt yapısında forma giyen kız çocuklarının bu önemli derbide top toplayıcılık yapması taraftarlar tarafından oldukça ilgi gördü.

GENÇLERBİRLİĞİ KADIN FUTBOL TAKIMI 2. LİG'E YÜKSELMİŞTİ

Kadınlar 3. Ligi play-in'lerinde mücadele eden Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı, Aksaray Tuzgölü Spor'u üçüncü turda eledikten sonra, dördüncü tur müsabakasında Kayseri Kılıçaslan Yıldızspor ile karşı karşıya gelmişti. Kırmızı-siyahlı ekip Yozgat Bozok Stadyumu'nda oynanan mücadele de rakibini 5-0 mağlup etmiş ve Kadınlar 2. Ligi'nin yolunu tutmuştu.

Göstermiş olduğu başarılı performansını Kadınlar 2. Ligi'nde de sürdürmek isteyen Gençlerbirliği önce 1.Lig'i daha sonra ise Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ni hedefliyor.

SONRAKİ HABER