Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET minik futbolcular için turnuva düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'te minik futbolcular için turnuva düzenledi. Ankara'da düzenlenen spor faaliyetlerine bir yenisi daha eklenirken FOMGET Spor Kulübü ilk kez 2005-2012 yaş gruplarının ter döktüğü bir turnuvaya imza attı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET minik futbolcular için turnuva düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Spor Kulübü, çocuklar için sporsal faaliyetler düzenlemeye devam ediyor. ABB FOMGET, tarihinde ilk kez 2005 - 2012 yaş gruplarının ter döktüğü bir turnuva düzenledi.

ABB FOMGET Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı'na yeni yetenekler kazandırmak için altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Sincan, Batıkent ve Çayyolu futbol takımları arasında düzenlenen turnuvada altyapıda yetişen minik futbolcular forma giydi.

ABB FOMGET'TEN MİNİK FUTBOLCULAR İÇİN TURNUVA

Bu yıl ilki düzenlenen ve altyapıda yetişen 2005 - 2012 yaş grubu kadın futbolcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvayı düzenleyen ABB FOMGET Sincan, Batıkent ve Çayyolu futbol okullarında yetişen sporcuları ağırladı. Futbol okullarında yetişen futbolcuların katıldığı turnuvanın Ankara genelinde yaygınlaşması için çaba gösterdiklerini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kadın Takımı Altyapı Direktörü Erkan Güner, yapılan turnuva hakkında bilgiler verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET minik futbolcular için turnuva düzenledi

Güner, düzenlenen turnuva organizasyonu ile ilgili “Futbol gelişim gruplarımızla birlikte bir turnuva düzenledik. Bu turnuvaları sürekli hâle getireceğiz ki yetenekli çocukları hem cezbedelim hem de onları keşfedelim istiyoruz. Buradan yetiştirdiğimiz yetenekli çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz.'' dedi. Turnuvanın farklı yaş grupları arasında 6 takım olarak yapıldığı bilgisine yer veren Güner, turnuvayı Ankara genelinde yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER