Ankara BBSK 10 Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda en çok madalya kazanan takım oldu!

Ankara’da yapılan 10. Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda Ankara BBSK, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinin tümünde kürsüde yer alarak 11 madalya ile şampiyonada en çok madalya kazanan takım oldu.

Ankara BBSK 10 Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda en çok madalya kazanan takım oldu!

Ankara BBSK 10 Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda en çok madalya kazanan takım oldu!-Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) kentte spordan sanata her faaliyetini hayata geçirirken önemli başarılara da tanıklık ediyor.

Spor ve sporcu dostu projeleriyle kentte adından söz ettiren ABB, bünyesinde bulunan takım ve sporcuların başarılarıyla ise adeta mest oluyor.

Başkente kupa madalya getiren takımlar ve sporcular ise oldukça gururlu.

ABB Fomget takımının şampiyonluğunun ardından kentte bir gurur daha yaşandı.

"EN ÇOK MADALYA KAZANAN TAKIM ANKARA BBSK"

Son olarak Ankara’da yapılan 10. Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda Ankara BBSK, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinin tümünde kürsüde yer alarak 11 madalya ile şampiyonada en çok madalya kazanan takım oldu.

Başkente 3 altın, 4 gümüş, 4 bronz madalya kazandıran sporcuları tebrik eden ABB, "Ankara BBSK, Ankara’da yapılan 10. Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinin tümünde kürsüde yer alarak 11 madalya ile şampiyonada en çok madalya kazanan takımı" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Büyükşehir Belediye Ankaraspor, 1978 yılında Ankara'da kurulmuş olan Türk spor kulübü olmakla beraber günümüzde 16 farklı spor branşında faaliyet göstermekte. Daha önce bu kulübe bağlı bir şube olan Ankaraspor ile daha sonra kulüpten ayrılarak özelleşmiştir.

"CUMHURİYETİN 100. YILINDA KUPA ANKARA'DA YÜKSELDİ"

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde hizmet veren ABB Fomget takımı ise Cumhuriyetin 100. yılında Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayarak kupayı Başkent'e getirmişti.

SONRAKİ HABER