Ankara Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonasında Şampiyonluğa ulaştı

Türkiye'nin üst düzey futbol kategorilerinde yaşanan sportif gelişmeler kadar alt liglerde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yapılan turnuvalarda birinci olan gençler ülke futbolu için ümit vadediyor.

Ankara Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonasında Şampiyonluğa ulaştı


Ankara futbolu için A takım düzeylerinde hayal kırıklığı ile dolu bir sezon olsa da genç takımlar seviyesinde sevindiren sonuçlar alınıyor. Bu kapsamda Ankara'nın futbol takımlarından Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonası finallerinde birinci olma başarısı gösterdi.

FİNALLER KONYA'DA OYNANDI

2023-2024 Sezonu U-15 Türkiye Şampiyonası finallerine bu yıl Konya ev sahipliği yaptı. Dörtlü final olarak organize edilen maçlar futbolcu gençlerin heyecan ve hırs dolu maçlarına sahne oldu.

Dörtlü Final Ankara'dan Alkula Spor ile beraber İstanbul'dan Beylikdüzüspor, İzmir'den İzmirspor ve Siirt'ten Siirt İl Özel İdarespor katıldı. Yapılan ilk maçlarda rakiplerini eleyen Alkulaspor ve Beylikdüzüspor finale çıktı.

Ankara Alkula Spor U-15 Türkiye Şampiyonasında Şampiyonluğa ulaştı

Final maçında ise gülen taraf Ankara temsilcisi oldu. Alkulaspor, Beylikdüzüspor'u 2-0 yenerek Turnuvanın şampiyonu oldu. Alkulaspor'lu gençler ve teknik ekip maç sonu büyük bir sevinç yaşadı.

TFF ANKARA İL TEMSİLCİLİĞİNDEN TEBRİK

Konu ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Ankara İl Temsilciliği Alkulaspor'u tebrik amaçlı bir mesaj yayınladı. Mesajda "2023-2024 Futbol sezonu U15 ligi Türkiye Şampiyonu olarak Ankaramızı gururlandıran Alkula spor kulübümüzün değerli yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızı kutlar, nice şampiyonluk sevinçlerini Ankaramıza yaşatmalarını temenni eder. Başarılar dileriz" denildi.

Alkulaspor'lu gençlere Ankara spor camiasından çeşitli tebrik ve kutlama mesajları gelmeye devam etti. Kupalarını kazanan ve madalyalarını boyunlarına takan gençler mutlu bir şekilde Ankara'ya döndü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER