Ancelotti Arda Güler kararını değiştirdi! Milli yıldıza forma şansı doğdu

Real Madrid'de üst üste yaşanan sakatlıkların ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler konusunda karar değiştirdiği ve daha çok süre vereceği konuşuluyor.

Ancelotti Arda Güler kararını değiştirdi! Milli yıldıza forma şansı doğdu

Bu sezon önemli oyuncularının sakatlığı ile boğuşan ve bu dertten kurtulamayan Real Madrid'in sakatlar kervanına Jude Bellingham ve Joselu eklendi. Yaşanan bu sakatlıkların ardından İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin milli genç yıldız Arda Güler hakkındaki düşüncelerini değiştirdiği ve daha fazla forma şansı vereceği iddia edildi.

REAL MADRİD'İN PEŞİNİ SAKATLIKLAR BIRAKMIYOR

Sezonu başında yeni transfer Arda Güler ve diğer oyuncularda yaşanan sakatlıklarla sık sık karşı karşıya kalan Real Madrid'de takımın önemli oyuncuları Bellingham ve Joselu'nun sakatlığı Arda Güler'de gelişmeler yaşanmasına neden oldu.

Kralın takımı daha önce sakatlık yaşayan ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan İngiliz yıldız Jude Bellingham'ın ardından Joselu'nun da sakatlandığı duyurdu.

Eflatun-beyazlılar tarafından yapılan açıklamada İspanyol golcü Joselu da sakatlığı sebebiyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

SAKATLIKLAR ARDA GÜLER'E FORMA ŞANSI DOĞURDU

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen İspanya'nın As Gazetesi'ndeki habere göre Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları sonrası Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 18 yaşındaki yıldız oyuncu Arda Güler'e daha fazla şans vermeyi planlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER