Anadolu Efes'in konuğu derbide Fenerbahçe Beko

Turkish Airlines EuroLeague'in 17. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek.

Anadolu Efes'in konuğu derbide Fenerbahçe Beko

Turkish Airlines EuroLeague'de bu hafta Türk derbisi oynanacak. EuroLeague'in 17. haftasında Anadolu Efes evinde Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek.

2023 SON DERBİSİNDE BASKETBOL SEVERLERİN KALBİ SİNAN ERDEMDE ATACAK

2023'ün son derbisinde iki İstanbul ekibi Avrupa basketbolunun en prestijli kupasında sahadan galip ayrılmak için kıyasıya mücadele edecek.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 28 Aralık Perşembe (Yarın) saat 20.30'da başlayacak. Heyecanlı mücadele S Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023 - 24 sezonunda oynadığı 16 maçta 9 kez sahadan galip ayrılırken 7 kez de de mağlubiyet ile ayrıldı. Sarı - lacivertliler 25 puan ile 7. sırada bulunuyor. Fenerbahçe Beko ile aynı galibiyet ve aynı puana sahip olup averajla sıralaması farklı olan 6 takım bulunuyor. Bu takımlar Panathinaikos, AS Monaco, Partizan NIS, Valencia BC, Cazoo Baskonia, Maccabi Playtika Tel Aviv şeklinde dizildi.

Anadolu Efes ise oynadığı 16 maçta 7 galibiyet ve 9 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı ve play - off potasının dışında 10. sırada bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER