Altındağ’da 30 Ağustos zafer kupası şölenine 200 sporcu katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Altındağ’da 200 genç sporcunun katılımı ile kutlanmaya başlandı. Altındağ Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Altındağ Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte genç sporcular 3 Ağustos coşkusunu yaşadı.

Altındağ’da 30 Ağustos zafer kupası şölenine 200 sporcu katıldı

Düzenlenen etkinliğe 200 genç sporcunun katılım sağladığı öğrenildi. Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in yanı sıra Ankara Gençlik Hizmetleri Müdürü Yusuf Kılıç da katılım sağladı.

Genç sporcuların katılımı ile başlayan etkinlikte Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

“BAYRAĞIMIZ İLELEBET DALGALANACAK”

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik etkinliğin anlam ve önemine vurgu yaparak “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Turnuvada, çocuklarımızın spor yaparak hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişmelerini desteklemeyi amaçlıyoruz. Atalarımızdan aldığımız emaneti daha yukarı taşıyacağız. Sizlere en güzel şekilde teslim edeceğiz. Sizler de bizlerden aldığınız emaneti en güzel şekilde yukarıya taşıyacaksınız. Geleceğin sporcuları, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan siz değerli gençlere başarılar diler, tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederim. Sporun birleştirici gücünü her zaman destekleyecek ve bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz. Bayrağımız ilelebet dalgalanacak, milletimiz ilelebet var olacak” dedi

Açıklamasında çocukların spor yapmasını desteklediklerini ifade eden Çelik gençleri spora teşvik etmeye devam edeceklerini söyledi. Düzenlenen etkinlik sonrasında katılım sağlayan sporcular hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER