Altay ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği maç hazırlıklarını tamamladı

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin maçları taraftarların gündeminde yer alıyor. Trendyol 1. Lig’deki Gençlerbirliği, sahasında Altay’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Altay ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği maç hazırlıklarını tamamladı

Futbolseverlerin gündeminde takımlarının karşılaşmaları yer alıyor. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin maçları takip edilirken taraftarlar araştırmalarını hızlandırdı. Başkentin Trendyol 1. Lig’deki temsilcisi Gençlerbirliği, 23 Ekim Pazartesi günü sahasında Altay’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında 23 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da Eryaman Stadyumu’nda İzmir temsilcisi Altay’ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

GENÇLERBİRLİĞİ, ALTAY MAÇINA HAZIR

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan antrenmana, oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

a07w1265-1.jpg

Sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Haftanın son antrenmanı, taktik çalışması ve duran top organizasyonlarıyla son buldu.

a07w1243-1.jpg

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Altay’ı ağırlayacak olan başkent ekibinde kart cezalısı olan Francis Nzaba ve tedavisine devam edilen Abdullah Durak’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Eryaman Stadyumu'nda karşılaşmanın bilet fiyatları da belli olmuştu.

a07w1185-1.jpg

Buna göre;

  • VIP B Blok: 200 TL
  • Doğu Maraton Tribün: 60 TL
  • Batı Tribün Sağ - Sol Kapalı: 70 TL
  • Güney Kale Arkası: 40 TL
  • Misafir Tribün: 50 TL olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER