Alperen Şengün'ün durumu netleşti! 1 ay sahalardan uzak kalacak

NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen ve Sacramento Kings maçında sakatlanan milli basketbolcu Alperen Şengün'ün durumu belli oldu. Alperen'in 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Alperen Şengün'ün durumu netleşti! 1 ay sahalardan uzak kalacak

NBA takımlarından Houston Rockets'in formasını giyen ve Sacramento Kings ile oynanan maçta sakatlanan Alperen Şengün'ün durumu belli oldu. Amerikan basını ayak bileği burkulan ve dizinde morarma meydana gelen 21 yaşındaki Alperen Şengün'ün sahalardan 1 ay uak kalacağını ve sakatlığının ameliyat gerekmediği belirtildi.

ALPEREN NASIL SAKATLANMIŞTI?

NBA'de Sacramento Kings ile Houston Rockets arasında oynanan maçta sakatlanan milli basketbolcu Alperen Şengün'ün durumu oldukça merak edildi. Hızlı gelişen Sacramento King hücumunu blok yaparak karşılamak isteyen milli oyuncu dengesiz ve kötü bir şekilde yere düşmüştü.

ESPN, çekilen MR'ın ardından Alperen Şengün'ün durumunu aktardı. Konuya ilişkin haberde milli basketbolcunun ayak bileğinin ciddi şekilde burkulduğu ve dizinde morarma meydana geldiği ifade edildi. Haberde oyuncunun sakatlığının ameliyat gerektirmediği vurgulandı.

ALPEREN'İN NORMAL SEZONDA FORMA GİYMESİ ZOR

Parkeden yaklaşık 1 ay uzak kalacak olan Alperen Şengün'ün 14 Nisan'da sona erecek olan normal sezonda forma giymesi oldukça zor görünüyor.

Alperen Şengün, NBA'de bu sezon 21 sayı, 9.3 ribaunt ve 5 asist ortalamalarıyla oynarken bireysel anlamda üst üste bir çok rekora imza attı. Milli oyuncu bu sezon NBA'de 1000 sayı, 500 ribaund ve 300 asist barajını aşan 5 oyuncudan biri olmayı başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER