Alperen Şengün'e Sacramento maçının son anlarında sakatlandı! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti

Houston Rockets'ın Sacramento Kings'i 112-104 skorla mağlup ettiği maçın son anlarında sakatlanan Alperen Şengün sakatlandı ve sahayı tekerleri sandalye ile terk etti.

Alperen Şengün'e Sacramento maçının son anlarında sakatlandı! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti

Houston Rockets, Sacramento Kings'i 112-104 mağlup ettiği maçın son anlarında Alperen Şengün son dakikalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti.

Amerika'nın en üst düzey basketbol ligi NBA'de Houston Rockets ile Sacramento Kings karşı karşıya geldi. Maçın kritik ve son anlarında milli basketbolcu Alperen Şengün talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rockets, maçı 112-104 kazanırken, Alperen Şengün 29 dakika süre aldı ve14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 2 top çalma istatistikleriyle oynadığı anda sakatlandı.

Milli basketbolcu Alperen Şengün, maçın bitimine 39 saniyesine kalırken yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıktı. Rockets'ın 108-100 üstünlüğü sürerken yaşanan pozisyonda, Alperen Şengün blok yapmak istediği anda yükselirken yere kötü bir şekilde yükseldi ve sakatlık yaşadı.

Domantas Sabonis tarafından yapılan hızlı atak sırasında durumu engellemeye çalışan Şengün, bir süre yerde hareketsiz kaldı. Ardından yıldız oyuncu, maçı kenarda bir tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kaldı. Sabonis de, Alperen'in yaşadığı sakatlık sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

MR'IN ARDINDAN ALPEREN'İN DURUMU BELLİ OLACAK

Amerikan basınından ESPN'in aktardığı bilgiye göre Alperen Şengün'ün sağ dizinin MR'ı çekilecek. MR'ın ardından Alperen'in belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER