Alper Uludağ resmen MKE Ankaragücü'nde!

MKE Ankaragücü, ligden düşen Giresunspor'dan ayrılan Alper Uludağ'ı 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak kadrosuna kattı.

Alper Uludağ resmen MKE Ankaragücü'nde!

Başkent Ankara'nın Trendyol 1. Ligi'ndeki temsilcisi MKE Ankaragücü, geçen sezon ligden düşen Giresunspor'dan ayrılan Alper Uludağ'ı resmen transfer etti.

MKE Ankaragücü, Alper Uludağ ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını sosyal medya medya hesaplarından duyurdu.

dsc-2168.jpg

"Çok mutluyum"

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yeni transfer Alper Uludağ ile imza töreni düzenledi. Deneyimli oyuncu imzaların ardından açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli sol ayak, açıklamalarında "Tabi öncelikle şu an şu formayı giydiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Daha önce iki sene Ankara'da iki sene yaşadım. Hep Ankaragücü'nün ne kadar büyük bir camia olduğunu kulüp olarak, taraftarıyla da büyük olduğu da konuşuluyordu duyuluyordu da. Hep kendi aramızda. İşte hayat, yeniden getirdiğini hiçbir zaman bilemiyorsun. Çok heyecanlıyım, Bir an önce akşamki idmanlara katılıp, takım arkadaşlarıma katılıp, sonrasında da taraftarlarla da sahada, statta buluşmayı dört gözle bekliyorum. Gururluyuz, güçlüyüz, Ankaragüçlü'yüz." ifadelerine yer verdi.

İstatistikler

32 yaşındaki deneyimli oyuncu sol bek pozisyonunda görev alıyor. Deneyimli oyuncu geçen sezon Giresunspor forması ile 31 karşılaşmada forma giymiş, 1 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı.

SONRAKİ HABER