Ali Sowe ve Rodrigues Trabzonspor maçında yok!

MKE Ankaragücü forması giyen Ali Sowe ve Garry Rodrigues, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

Ali Sowe ve Rodrigues Trabzonspor maçında yok!

13 Ocak - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında Fildişi Sahilleri'nde düzenlenecek. MKE Ankaragücü'nde Afrika Uluslar Kupası'na katılacak oyuncular belli oldu. Ankara temsilcisinde Gambiya Milli Takımı'ndan davet alan Ali Sowe ve Yeşil Burun Adaları Milli Takımın'dan davet alan Garry Rodrigues takımından ayrı kalacak. Başkent ekibi 2 oyuncunun Afrika Uluslar Kupası'na katılmak üzere davet aldıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan futbolcularımıza başarılar dileriz. Garry Rodrigues ve Ali Sowe ifadelerine yer verdi.

Ali Sowe ve Rodrigues Trabzonspor maçında yok!

ALİ SOWE VE GARRY RODRİGUES DÖNÜŞÜ MİLLİ TAKIMLARINA BAĞLI

Başkent ekibinden 2 oyuncu Afrika Uluslar Kupası nedeniyle başta Trabzonspor maçı olmak üzere bazı maçlarda forma giyemeyecekler. Ali Sowe ve Garry Rodrigues'in milli takımlarının kupadaki başarı durumlarına göre oyuncular erken ya da geç dönecekler.

SÜPER LİG'DEN BİRÇOK OYUNCU AFRİKA ULUSLAR KUPASINDA TER DÖKECEK

MKE Ankaragücü'nden Ali Sowe ve Garry Rodrigues'in yanı sıra Afkira Uluslar Kupası'na Süper Lig'den birçok isim katılacak. Galatasaray'dan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, Fenerbahçe'den Osayi - Samuel, Beşiktaş'tan Aboubakar ve Masuaku, Trabzonspor'dan Nicolas Pepe, Sivasspor'dan N'Jie, Ahmed Musa, Gaziantep FK'den Max Gradel, Samsunspor'dan Oliver Ntcham, Kasımpaşa'dan Kenneth Omeruo önemli turnuvada forma giyecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER