Ali Koç gündemdeki konular ile ilgili basın toplantısı düzenliyor!

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un gündemdeki önemli maddeler ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Ali Koç gündemdeki konular ile ilgili basın toplantısı düzenliyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şampiyonluk yarışında heyecan ve çekişmenin arttığı bu haftalardan gündemi meşgul eden konular ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısına ilişkin açıklama sarı - lacivertli kulüp tarafından yapıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç’un, 13 Mart 2024 Çarşamba günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştireceği basın toplantısının saat 14.15’te başlayacağı aktarıldı.

Fenerbahçe Kulübü ayrıca katılım göstermek isteyen basın mensuplarının, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10.30’a kadar [email protected] adresine ad, soyad ve kurum bilgilerini göndererek akreditasyon taleplerini iletmeleri gerektiğini belirtti.

ALİ KOÇ'UN GÜNDEM MADDELERİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor karşılaşması öncesi bordo-mavililerin Asbaşkanı Taner Saral'ın yaptığı açıklamalara yanıt vermesi bekleniyor. Ayrıca Koç'un Galatasaray ile girdikleri şampiyonluk yarışı ve sarı - kırmızılı kulübün Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamalara yanıt vermesi de bekleniyor.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) başta olmak üzere, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ilgili de açıklamalarda bulunması beklenen Ali Koç'un tartışmalara neden olan ve her hafta gündemi meşgul eden hakem kararları ve tartışmaları ile ilgi konuşması da beklenen gündem maddeleri arasında bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER