AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti

AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Fuat Oktay ve beraberindeki AK Parti Ankara milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret ederek Başkan İsmail Mert Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti

MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan hadisenin ardından MKE Ankaragücü'ne 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon TL para cezası verilmişti. Olayın ardından AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay ve beraberindeki AK Parti Ankara Milletvekilleri Jülide Sarıeroğlu, Kurtcan Çelebi, Zeynep Yıldız, Asuman Erdoğan, Fethan Baykoç ve Asuman Erdoğan MKE Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret etti.

AK Parti heyeti MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından AK Parti Ankara Milletvekili Oktay ve Başkan Fırat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MKE ANKARAGÜCÜ'NE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ İLETİLDİ

AK Parti Ankara Milletvekili Oktay, arzu edilmeyen bir olay yaşandığını ve herkesin üzüldüğünü belirttiği açıklamasında “Tüm Türk spor camiası, futbol camiası ama tüm Türk kamuoyu olarak üzüldük. Yapılması gerekenler yapıldı ama biz Ankara milletvekilleri olarak hem spor camiasının ve şehrimizin zarar görmemesi adına hem de MKE Ankaragücü yönetimine geçmiş olsun demek için buradayız.

AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti

AK Parti milletvekilleri olarak şehrin birlik, beraberlik ve dayanışmasına katkı vermek üzere buradayız. Bununla alakalı zaten gerekli tüm açıklamalar yapılmıştır.'' dedi. Sürecin hukuki olarak devam ettiğinin altını çizen Oktay, ‘’Olayın hukuki süreci devam ediyor.

AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti - Resim : 2

Olayın idari boyutu da devam ediyor. Dün TFF tarafından gerekli açıklamalar da zaten yapıldı. İçeride yaptığımız değerlendirmede de yine MKE Ankaragücü yönetimimizin bununla ilgili bazı endişelerinin olduğunu görüyoruz. Bazı itirazların olduğunu görüyoruz ve Tahkim Kuruluna gidecekleriyle alakalı da açıklamaları oldu. Zaten bu süreci de biz yakinen takip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekilleri MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti - Resim : 3

CEZALARA İTİRAZ EDİLECEK

Başkan Fırat ise milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) MKE Ankaragücü’ne verdiği cezalarla ilgili itirazda bulunacaklarını dile getirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER