Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi, kanalda, şifresiz mi?

Geçen sezon beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş sezonu 6. tamamlamasına karşın Türkiye Kupasını kazanmasından dolayı Avrupa Ligine gitmişti. Elemelerde Lugano'yu eleyen siyah beyazlılar turnuvada ilk maçına bu akşam çıkacak.

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi, kanalda, şifresiz mi?

Son yılların en kötü performansı ile 2024-2025 Süper Lig sezonunu tamamlayan Beşiktaş bu sezona çok daha umutlu başladı. Zirve yarışında bir maçı eksik haliyle yer alan ve Avrupa Liginde de lig aşamasına kalan Beşiktaş sezon sonunda taraftarlarını mutlu edecek bir sonuca imza atmak istiyor.

Siyah Beyazlılar takıma yeni kattığı Immobile, Rafa Silva, Paulista ve Joao Mario gibi isimlerle iyi bir hava yakaladı. Son lig maçında da 3 puanı son saniyelerde kurtaran Beşiktaş gözünü Ajax maçına çevirdi.

KARTAL AVRUPA SAHNESİNE ÇIKIYOR

Şampiyonlar Ligi gibi yeni formata kavuşan UEFA Avrupa Liginde Beşiktaş 8 farklı takımla oynayacak. Kartallar bu maçtan alacağı sonuçlar ile birinci aşamada ilk 8'de yer almayı hedefleyecek. Beşiktaş bu hedefine ulaşamazsa ikinci aşamada 9-24 aralığında bir sırada olup son 16 için play off oynayacak.

Teknik Direktör Van Bronckhorst'un öğrencileri UEFA Avrupa Liginde ilk maçında Perşembe akşamı Ajax ile karşı karşıya gelecek. 22:00'da başlayacak bu mücadele TRT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER